Amszterdamba utazás előtt

Hány légitársaság repül Budapestről Hollandiába és hány közülük Amszterdamba? Mi van, ha Eindhovenben száll le a géped? Hol nem érdemes szállást foglalni és mi az a botel? Mikor érdemes utazni, ha nem szeretsz esőben várost nézni? Minden választ megtalálsz az alábbi lapokon.

 

Amszterdamba repülővel

amszterdamba-klmHa Amszterdamba repülnél, megvan az a luxusod, hogy három közvetlen járat közül is választhatsz. Ebből kettő fapados, de ha maximalizálnád a spórolás lehetőségét, nézd meg az Eindhovenbe vagy Rotterdamba tartó járatok árait is. Egyikből sem nagy nehézség a fővárosba jutni.

Amszterdami repülőjegyekről bővebben

 

Amszterdami szállás

amszterdam-hotelszobaAhogy a látnivalói, úgy Amszterdam szálláskínálatának java is kis belvárosára csoportosul. Hotelből óriási itt a kínálat, és a városnak van egy speciális szállásformája is, a botel. Ha vízen aludnál amszterdami utadon, itt az sem akadály.

Amszterdami szállásokról bővebben

 

Amszterdam időjárása

amszterdam-nasutesHa nem szereted a nagyon hideget, Amszterdammal szerencséd lesz – sajátos klímájának hála a városban enyhék a telek, sosincs tartósan hideg, cserébe viszont a nyarai se forrók. Bármikor jöhetsz, városnézésre alkalmas lesz az idő, ha az esővel is szerencséd lesz.

Amszterdam időjárásáról bővebben